Știri

Premierul Dacian Cioloş îi îndeamnă pe alegători să voteze PNL și USR: ”Avem cu cine să ducem România înainte”

Premierul Dacian Cioloş a publicat, joi, pe Facebook, un clip video prin care face apel către români să voteze pe 11 decembrie cu Partidul Naţional Liberal sau Uniunea Salvaţi România, pentru a nu reveni la ”un mod de guvernare bazat pe minciună, bazat pe populism şi bazat pe corupţie”, arătând că îşi doreşte să continue în fruntea Executivului şi după alegeri şi să ducă la bun sfârşit proiectele începute, precum şi altele care decurg din ceea ce a început să facă anul acesta.

”S-au creat anul acesta peste 150.000 de noi locuri de muncă, avem pe primele 9 luni o creştere economică de aproape 5% – prima în Uniunea Europeană. Am deblocat activitatea pe aproape toate şantierele de construcţii de autostrăzi, în momentul acesta se lucrează pe şantiere însumând peste 160 de kilometri de autostradă. Am desţelenit lucrurile în educaţie, sănătate şi în agricultură. Anul acesta a însemnat şi măsuri prin care să reducem abandonul şcolar, prin care să creăm facilităţi pentru cei fără locuri de muncă şi care doresc să muncească să se poată deplasa şi instala acolo unde sunt locuri de muncă”, a afirmat premierul Dacian Cioloş.

”Însă, ne dăm seama că, chiar dacă a trecut un an de zile, toate aceste proiecte începute pot fi uşor întoarse dacă revenim la un mod de guvernare bazat pe minciună, bazat pe populism şi bazat pe corupţie. Da, îmi doresc să pot să continui şi să duc la bun sfârşit aceste proiecte, precum şi altele care decurg din ceea ce am început să facem anul acesta”, a arătat premierul.

”Pentru ca aceste proiecte începute în acest an să poată continua, este nevoie să fim în măsură să creăm o majoritate parlamentară în jurul celor două partide după alegerile din 11 decembrie, în jurul PNL şi USR. În felul acesta putem să avem susţinerea politică pentru a duce la bun sfârşit proiecte începute şi pentru a continua alte proiecte şi alte idei care au reieşit şi izvorât în acest an”.

”Vă invit deci să votaţi cu Partidul Naţional Liberal sau cu Uniunea Salvaţi România pentru că acum pot spune, în sfârşit, că avem cu cine să ducem România înainte”, a conchis Dacian Cioloş.

Sursa: News.ro
Film: Facebook